Lijn

Feestlocatie Putten

Vlakbij Putten centraal tussen Ermelo en Harderwijk vind je Telstar Beach aan het mooie surfparadijs strand Horst. Deze prachtige locatie aan het water is de unieke locatie voor een top feest. Vele feestgangers uit Putten gingen je voor en boekte Telstar Beach voor een feest op maat.

De unieke feestlocatie met een surfy vibe biedt vele verschillende mogelijkheden voor alle soorten feesten zoals een jubileum, verjaardag, familiefeest en kidsfeest. De feestlocatie Telstar Beach biedt mogelijkheid voor een feest voor grote en kleine groepen.

Bij ons ben je ook welkom voor een feest met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ of buffet. Wil je een receptie organiseren dan zit je bij ons ook helemaal goed. We bieden diverse mogelijkheden zoals onze lekkere lunch.

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om onze feestlocatie nabij Putten met eigen ogen te bekijken.

Bekijk de mogelijkheden

Diverse mogelijkheden voor een top feest

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een uniek feest op maat. We bieden diverse arrangementen zoals een buffet of een barbeque. Deze kan je combineren met een activiteit of met bijvoorbeeld muzikaal entertainment.

Organiseer je een gezellige familiedag dan kan je ook starten met koffie en heerlijk huisgemaakt appelgebak. Daarna sluit je aan voor een graffiti workshop en dan maak je de dag compleet met een lunch van lekkere broodjes met heerlijke beleg uit de streek.

Meer weten?