Feestlocatie Harderwijk

Telstar Beach is een bijzondere feestlocatie, centraal gelegen tussen Harderwijk en Ermelo aan strand Horst. Strand Horst ligt in het midden van het land maar geeft het gevoel alsof men zich aan de kust begeeft. Deze bijzondere locatie op slechts een steenworp afstand van het historische Harderwijk, is uitermate geschikt voor vele feestjes groot en klein.

Of het nou gaat om een intieme verjaardag met familie of om een knallend bedrijfsfeest met een actief dagprogramma. Het is allemaal mogelijk bij Telstar Beach. Graag nodigen wij jullie uit voor een kennismakingsgesprek op locatie om jullie wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om in ons feestlocatie van ieder feest een onvergetelijke herinnering te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Een unieke feestlocatie aan het water vlakbij Harderwijk. Bij Telstar Beach zit je goed voor een feest op maat.

Unieke feestlocatie nabij Harderwijk

Telstar Beach is de ideale feestlocatie voor verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten/uitjes, borrels, zakelijke recepties, kinderfeestjes en zelfs bruiloften. In onze uitgebreide brochure, welke online is in te zien, staat uitgebreid beschreven wat er allemaal mogelijk is in onze feestlocatie aan het water

Telstar Beach biedt diverse food & drinks arrangementen aan variërend van huisgemaakt appelgebak bij de koffie tot aan uitgebreide smokey BBQ’s met lendebiefstukken en heerlijke zalm.

Goed bereikbare feestlocatie

Op slechts 5 km afstand van Harderwijk ligt Telstar Beach. Telstar Beach ligt langs snelweg de A28 en is perfect bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst. Een prachtig stukje Gelderland dus.

Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.