Feestlocatie Harderwijk

Telstar Beach is de perfecte feestlocatie in omgeving Harderwijk, centraal gelegen tussen Harderwijk en Ermelo aan strand Horst. Strand Horst ligt in het midden van het land, maar geeft het gevoel alsof men zich aan de kust begeeft. Deze bijzondere locatie op slechts een steenworp afstand van het historische Harderwijk, is uitermate geschikt voor vele feestjes groot en klein.

Of het nou gaat om een verjaardagsfeestje met familie, een jubilea, een borrel, een bruiloft of om een knallend bedrijfsfeest met een actief dagprogramma. Het is allemaal mogelijk bij Telstar Beach! Graag nodigen wij jullie uit voor een kennismakingsgesprek op locatie om jullie wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om in ons feestlocatie van ieder feest een onvergetelijke herinnering te maken.

Plan een kennismaking

Een unieke feestlocatie aan het water vlakbij Harderwijk. Bij Telstar Beach zit je goed voor een feest op maat!

Goed bereikbare feestlocatie

Op slechts 5 km afstand van Harderwijk ligt Telstar Beach. Telstar Beach ligt langs snelweg de A28 en is perfect bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Een mooie fietsroute langs het water leidt mensen van Harderwijk tot aan strand Horst. Een prachtig stukje Gelderland dus.

Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Waar kan ik meer informatie vinden over aanbetalingen en het annuleringsbeleid?

Informatie over aanbetalingen en ons annuleringsbeleid is beschikbaar in onze algemene voorwaarden.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er is geluidsapparatuur, verlichting, een podium en een dansvloer beschikbaar.

Wat is het adres?

Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo (Strand Horst)

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Harderwijk of Ermelo met de OV-fiets Strand Horst bereiken. Daarnaast vaart er tussen Zeewolde en Strand Horst een veerpont.

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.