Let's celebrate!

Bekijk de hele video

Feestlocatie Ermelo

Ben jij op zoek naar de perfecte feestlocatie in omgeving Ermelo? Centraal gelegen tussen Ermelo en Harderwijk ligt onze unieke strandlocatie aan het mooie Strand Horst. Midden in het land gelegen en toch het gevoel hebben alsof men zich aan de kust begeeft. Dat is het gevoel wat Telstar Beach uitstraalt. Een bijzondere feestlocatie die geschikt is voor feestjes groot en klein en slechts op een steenworp afstand van het centrum van Ermelo.

Op zoek naar een feestlocatie voor een ontspannen familie BBQ, een volledige verzorgd bedrijfsfeest of een verjaardag met dj en entertainment? Dit is allemaal mogelijk bij Telstar Beach en graag nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op onze mooie locatie. Het enthousiaste en ervaren team van Telstar Beach maakt van ieder feest een kostbare herinnering.

Plan een kennismaking

Een unieke en onvergetelijk feest vier je bij Telstar Beach. Het is altijd een feestje aan het water bij Strand Horst!

Goed bereikbare feestlocatie nabij Ermelo

 Telstar Beach ligt aan het water langs snelweg de A28 en is goed bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach.

Waar kan ik meer informatie vinden over aanbetalingen en het annuleringsbeleid?

Informatie over aanbetalingen en ons annuleringsbeleid is beschikbaar in onze algemene voorwaarden.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er is geluidsapparatuur, verlichting, een podium en een dansvloer beschikbaar.

Wat is het adres?

Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo (Strand Horst)

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Harderwijk of Ermelo met de OV-fiets Strand Horst bereiken. Daarnaast vaart er tussen Zeewolde en Strand Horst een veerpont.

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.