Feestlocatie Ermelo

Centraal gelegen tussen Ermelo en Harderwijk ligt onze unieke strandlocatie aan het mooie Strand Horst. Midden in het land gelegen en toch het gevoel hebben alsof men zich aan de kust begeeft. Dat is het gevoel wat Telstar Beach uitstraalt. Een bijzondere feestlocatie die geschikt is voor feestjes groot en klein en slechts op een steenworp afstand van het centrum van Ermelo.

Op zoek naar een feestlocatie voor een ontspannen familie BBQ, een volledige verzorgd bedrijfsfeest of een verjaardag met dj en entertainment? Dit is allemaal mogelijk bij Telstar Beach en graag nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op onze mooie locatie. Het enthousiaste en ervaren team van Telstar Beach maakt van ieder feest een kostbare herinnering.

Bekijk de mogelijkheden

Een unieke en onvergetelijk feest vier je bij Telstar Beach. Een feestje aan het water van Strand Horst.

Goed bereikbare feestlocatie nabij Ermelo

Vlakbij het pittoreske Veluwse dorp Ermelo ligt Telstar Beach. Telstar Beach ligt aan het water langs snelweg de A28 en is goed bereikbaar met de auto. Voor gasten uit de directe omgeving is Telstar Beach goed te bereiken met de fiets. Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach.