Feestlocatie aan het water

Ben je opzoek naar een unieke feestlocatie aan het water? Zoek niet verder. Telstar Beach bevindt zich direct aan het mooie water van Strand Horst. Onze feestlocatie ligt midden in het surfmekka aan het Wolderwijd en biedt alle mogelijkheden voor top feest.

Organiseer je een kinderfeest of ben jij aan de beurt voor het organiseren van jullie jaarlijkse familiefeest? Onze surfy accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een feest op maat.

Je bent natuur welkom voor elk type feest. Heb je een jubileum, verjaardag, receptie, of zelfs een trouwfeest?  Bij Telstar Beach zit je helemaal goed. Wij bieden vele mogelijkheden zoals live muziek, drankarrangementen en bijvoorbeeld een barbecue. Plan een kennismakingsgesprek en bekijk onze feestlocatie aan het water met eigen ogen.

Bekijk de mogelijkheden

Ga je trouwen en wil je de dag heerlijk afsluiten met een prachtig feest met DJ of live muziek? Heb je een eindexamenfeest en wil je lekker de dansvloer op met je studiegenoten? Dan zorgen wij voor een feest om nooit meer te vergeten!

Ben je opzoek naar een unieke feestlocatie aan het water voor je jaarlijkse familiefeest? Wij bieden de mogelijkheid voor een feest met lunch of met een heerlijke barbecue met hierbij live muzikanten die verzoekje spelen zodat iedereen lekker mee kan zingen.

Geschikte feestlocatie voor kinderen

Voor een kinderfeest of familiedag met veel kinderen zit je bij Telstar Beach helemaal goed. De kinderen kunnen zich bij onze feestlocatie goed vermaken bij onze speelweide met springkussen en zandbak. Heerlijk springen en salto’s maken of lekker zandkastelen bouwen. Het is altijd genieten voor de kids.