Feestlocatie aan het water

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie aan het water? Zoek dan niet verder! Telstar Beach bevindt zich direct aan het mooie water van Strand Horst en is daarom de perfecte feestlocatie. Onze feestlocatie ligt op de mooie locatie aan het Wolderwijd en biedt alle mogelijkheden voor jouw feest.

Organiseer je een kinderfeest of ben jij aan de beurt voor het organiseren van jullie jaarlijkse familiefeest? Telstar Beach heeft alles wat je nodig hebt voor een feest op maat.

Bij ons ben je welkom voor elk type feest! Heb je een jubileum, verjaardag, receptie of zelfs een trouwfeest? Vier jouw feest bij Telstar Beach! Wij bieden vele mogelijkheden zoals live muziek, drankarrangementen en bijvoorbeeld een barbecue. Plan een kennismakingsgesprek en kom een kijkje nemen bij onze prachtige feestlocatie aan het water!

Plan een kennismaking

Vier jouw feest bij Telstar Beach aan het water!

Waar kan ik meer informatie vinden over aanbetalingen en het annuleringsbeleid?

Informatie over aanbetalingen en ons annuleringsbeleid is beschikbaar in onze algemene voorwaarden.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er is geluidsapparatuur, verlichting, een podium en een dansvloer beschikbaar.

Wat is het adres?

Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo (Strand Horst)

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Harderwijk of Ermelo met de OV-fiets Strand Horst bereiken. Daarnaast vaart er tussen Zeewolde en Strand Horst een veerpont.

Heeft Telstar Beach ook een binnenlocatie?

Al onze feesten en partijen vinden plaats in onze uitbouw. Bij minder mooi weer blijft het dak erop en bij mooi weer kan het dak eraf!

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Telstar Beach biedt jou en je gasten bij vertrek een uitrij kaart aan. De parkeerkaarten worden op nacalculatie verrekend op de eindfactuur.

Mag er zelf een DJ of band geregeld worden?

Het regelen van een eigen artiest tijdens jouw feest of partij is toegestaan.

Is eigen catering toegestaan?

Helaas is het meenemen en regelen van eigen catering niet toegestaan. Telstar Beach heeft een prachtige locatie voor het organiseren van feesten en partijen.

Daarnaast zorgen wij voor een optimale beleving rondom de catering om jou en je gasten totaal te ontzorgen.