Wingfoil cursus

Boek nu

Wingfoil vroegboekkorting

€449,- nu € 318,- 

Profiteer snel van deze sportieve actie bij Telstar Beach. Leer in 3 privé wingfoillessen van 2 uur (6 uur in totaal) wingfoilen op een fantastische locatie bij Strand Horst of op een andere spot. Met deze privé wingfoil cursus krijg je de beginselen van het wingfoilen onder de knie zodat je in de toekomst met een goed gevoel het water op kan.

De actie loopt t/m 19 maart 2023! Zorg dat je er snel bij bent!

Boek nu

Wingfoil Early Bird Deal

Het gaat om 3 wingfoillessen onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Het gevoel van boven het water zweven geeft je een heerlijk vrij gevoel. Je vraagt je natuurlijk af, kun je bij Strand Horst wel foilen? Ja dat kan! Wij hebben beschikking over een boot en zullen hiermee naar de mooiste spots op het Wolderwijd varen voor prachtige wingfoil sessies!

Wij maken gebruik van het nieuwste materiaal van topmerken als Duotone, F-one & ION.

Voor en na de les ben je welkom op ons terras van de Beachclub voor een heerlijke taartpunt, lunch of verkoelend drankje.

Voorwaarden

 • De Early Bird (3=2 actie) loopt t/m 19 maart 2023.
 • De vroegboekkorting geldt alleen voor online boekingen en bij directe iDeal betaling.
 • De lessen zijn 1 jaar geldig (365 dagen), hierna vervalt het actietarief.
 • Heb je nog lessen over? Geen probleem, tegen bijbetaling naar het normale tarief kan je de openstaande lessen alsnog volgen!
Boek nu
Waar worden de foil lessen gegeven?

Wij hebben voor het foilen hoofdzakelijk drie verschillende spots tot onze beschikking:

 • Strand Horst Zuid
 • Hookipa dijk (Lelystad)
 • Trintelhaven (Houtribdijk)

De avond voor je les wordt je rond 20.00 uur op de hoogte gesteld over de locatie waar je les gaat plaatsvinden.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingfoil les?

Wanneer je bij ons een wingfoil les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, wing, foil, helm, impactvest en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Kan ik gelijk starten met wingfoilen?

Als je één van onze intro wingsurf lessen hebt gevolgd en het wingen onder controle hebt, is het tijd om te starten met het foilen.

Is wingfoilen ook mogelijk bij Telstar Beach?

Ja! Met onze gloednieuwe foilbus rijden wij naar de mooiste diepwater locaties in de buurt.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €9,95 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

HOE BOEK IK EEN WINGFOIL CURSUS?

 • Klik op de button ‘Boek nu’
 • Doorloop dat stappen in het formulier
 • Je kunt hier direct betalen
 • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
 • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!