WINDSURFCURSUS

Vanaf €299,-

Leer met onze windsurfcursus in 4 lessen van 3 uur de fijne kneepjes van het windsurfen. Deze prachtige sport leer je niet in één dag. Het is verstandig om deze complete cursus te volgen bij Telstar Beach zodat je met een goed gevoel het water op kan. Tijdens de meerdaagse windsurfcursus van Telstar Beach ontmoet jij andere surfliefhebbers en leer jij op een veilige manier al het moois dat deze sport te bieden heeft!

Om de niveauverschillen zo klein mogelijk te houden én om nieuwe surfvrienden te maken werken wij met vaste lesgroepen en een vaste lessenreeks. Wil jij je lessen plannen op elk gewenst moment? Kies dan voor een persoonlijke windsurfles!

Bij Telstar Beach zit je helemaal goed om veilig te leren Windsurfen. Voor en na het lessen kan je lekker loungen op het terras met een lekker hapje en drankje.

HOE BOEK IK EEN CURSUS?

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!