Windsurfles voor beginners

Voor €59,-

Altijd al willen leren windsurfen? Dan zit je bij Telstar Beach helemaal goed! Windsurfen is voor iedereen toegankelijk en kan al vanaf 8 jaar (vanaf 6 jaar in privélessen). Deze twee uur durende windsurfles bestaat uit één uur les onder begeleiding van een instructeur en daarna één uur vrij oefenen. Wij maken gebruik van de nieuwste materialen waardoor jij gemakkelijker leert windsurfen. Dit is een geweldige nieuwe ervaring als je van water, wind en buiten zijn houdt!

Boek nu

Kom kennismaken met Windsurfen bij Telstar Beach. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Hoe boek ik een intro windsurfles

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

Vragen of contact opnemen?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of heb je speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: windsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en dan kan er een nieuwe les worden ingepland!