Lijn

Bedrijfsuitjes bij Telstar Beach

 

Verbind, Inspireer en Vermaak je Team bij Strand Horst

Ontdek de ultieme locatie voor je volgende bedrijfsuitje bij Telstar Beach! Gelegen aan het prachtige Strand Horst, biedt onze locatie de perfecte mix van plezier, teambuilding en ontspanning voor jouw bedrijfsteam.

Teambuilding en Plezier

Breek uit de dagelijkse kantoorsleur en breng je team samen voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Telstar Beach richten we ons op het creëren van activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ook de samenwerking en communicatie binnen je team versterken. Van spannende outdoor activiteiten tot ontspannende sociale bijeenkomsten, wij hebben voor ieder wat wils.

Vraag meer informatie aan

Gelegen nabij de A28, is Telstar Beach gemakkelijk bereikbaar voor iedereen, wat het de ideale locatie maakt voor bedrijven uit heel Nederland.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Voor kleine kostbaarheden zijn kluisjes achter de balie aanwezig.

Sporttassen e.d. kan men in de kleedkamers kwijt.

Kan ik bij jullie douchen na de activiteit?

Jazeker! We hebben buitendouches waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Wij bieden ook diverse uitjes op het land aan, zoals een workshop graffiti en expeditie Veluwe. Bekijk ons volledige aanbod groepsuitjes.

Moeten mijn gasten betalen voor het parkeren?

Iedereen die het terrein van Leisure Lands betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Wij bieden jullie de mogelijkheid om op voorhand uitrijkaarten met €2,50 korting te bestellen voor jullie gasten. Zij ontvangen een uitrijkaart bij vertrek en het aantal uitgegeven uitrijkaarten komen op de eindfactuur.

Lijn

Heb je een vraag voor ons?

Neem gerust contact met ons op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062  en ontdek hoe wij van jouw bedrijfsuitje een memorabel en succesvol evenement kunnen maken. Bij Telstar Beach wachten avontuur en ontspanning op jou en je team!