Lijn

Bedrijfsuitje Nijkerk

Telstar Beach is een unieke locatie aan het water van het Wolderwijd centraal gelegen in Nederland vlak naar Nijkerk. Onze beach locatie gelegen aan strand Horst ligt direct aan de snelweg A28 (vlakbij Harderwijk en Ermelo). Zit je bedrijf of vereniging in de buurt van Nijkerk en zoek je een bedrijfsuitje nabij Nijkerk? Voor een gave activiteit voor je jaarlijkse teamuitje zit je bij Telstar Beach helemaal goed. Wij bieden alle mogelijkheden voor een volledig verzorgde dag vol actie, fun en heerlijk eten en drinken.

Telstar Beach is een locatie waar vele levensgenieters jaarlijks komen voor een lekkere stranddag. Naast lekker chillen in de zon op ons grote terras met een lekker drankje in de hand is deze spot ook ideaal voor suppen, kite- en windsurfen. Klinkt dit als muziek in de oren dan zit je voor je jaarlijks groepsuitje helemaal goed bij Telstar Beach. Neem contact op met Telstar Beach en vraag naar de mogelijkheden.

Meer info

Meer weten over groepsuitjes vlakbij Nijkerk?

Heb je interesse gekregen in onze bedrijfsuitjes? Lijkt het je gaaf om met je team of bedrijf bij ons te komen voor een onvergetelijk groepsuitje? Bekijk ons complete aanbod bedrijfsuitjes: