Lijn

Bedrijfsuitje Harderwijk

Ook dit jaar weer op zoek naar een unieke locatie voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Het mooi centraal gelegen Telstar Beach ligt op steenworp afstand van de hanzestad Harderwijk en ligt direct aan het water.

Telstar Beach, een verborgen pareltje in het midden van het land, gelegen aan strand Horst en dé perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Harderwijk.

Onze activiteiten staan garant voor een hoop gezelligheid, verbondenheid, inspanning, voldoening en uiteraard ook ontspanning en FUN!

Bekijk de mogelijkheden

Een uniek bedrijfsuitje in Harderwijk

Start de dag met ons verrukkelijk huisgemaakt appelgebak en een kop koffie en ga vervolgens de strijd aan met je collega’s tijdens de Expeditie Veluwe. Of trek een wetsuit aan en ervaar de kracht van de wind tijdens een windsurfclinic.

Wel graag een activiteit op het water maar iets minder actief? Kies voor de SUP clinic en maak een mooie tocht over het Wolderwijd richting Harderwijk (nabij Ermelo, Putten, Zeewolde en Nijkerk). Of laat je creativiteit de vrij loop tijdens de graffiti workshop. De kunstenaar leert je de basis van deze straatkunst en na de workshop neem jij je eigen canvas mee naar huis als blijvende herinnering.

Alle activiteiten zijn prima op elkaar af te stemmen en wij helpen graag mee om jullie perfecte bedrijfsuitje samen te stellen. Combineer de uitjes met met een verse broodjes lunch of een gezellige BBQ op ons overdekte privé terras aan het water.

Graag nodigen wij jullie uit op onze mooie locatie nabij Harderwijk om samen met jullie het perfecte bedrijfsuitje samen te stellen.

Lees meer