Lijn

Bedrijfsuitje Gelderland

Een onverwachte mooie strandlocatie in de provincie Gelderland, dat is Telstar Beach. Telstar Beach, aan strand Horst gelegen is een waar surfparadijs in het midden van het land. Een unieke locatie welke uitermate geschikt is voor bedrijfsuitjes en feesten.

Op zoek naar een locatie voor een volledig verzorgd uitje met activiteiten en heerlijk eten en drinken? Of enkel op zoek naar actieve watersport activiteiten of een uitgebreide BBQ of Mediterraans buffet?

Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor het leukste bedrijfsuitje in Gelderland.

Bekijk de mogelijkheden

Voor het leukste bedrijfsuitje in Gelderland zit bij Telstar Beach helemaal goed!

Bedrijfsuitje in Gelderland met heerlijk eten

Voor het volledige aanbod eet en drink arrangementen bekijk je onze brochure. Bij Telstar Beach kan men genieten van gezellige borrels met heerlijke luxe hapjes, uitgebreide BBQ’s met verrukkelijk vlees van de lokale slager en van kleurrijke Mediterraanse buffetten met smakelijke warme en koude gerechten. Uiteraard kunnen wij rekening houden met alle dieetwensen en allergieën.

De sfeervolle stretchtent is een ware eyecatcher en geeft direct toegang tot het strand en zorgt voor het ultieme strandgevoel. De tent, het terras en het restaurant zijn volledige surf stijl ingericht en dit draagt bij aan de unieke, relaxte ambiance van Telstar Beach. Telstar Beach dé uitgelezen locatie voor een groepsuitje in Gelderland waar nog lang over nagepraat zal worden.

Met enthousiasme, passie en onze jarenlange ervaring maken wij van ieder bedrijfsfeest een groot succes. Graag nodigen wij jullie uit op onze mooie locatie om samen met jullie het perfecte bedrijfsuitje samen te stellen. Al onze arrangementen zijn te bekijken in onze online brochure.

Check brochure

Centraal gelegen in Gelderland

Telstar Beach is makkelijk bereikbaar en ligt in Gelderland in het midden van de Veluwe tussen Ermelo en Harderwijk. Vanuit Harderwijk is Telstar Beach prima te bereiken met de fiets via een schitterende fietsroute langs het water.

Telstar Beach bevindt zich op het terrein van Leisurelands welke over ruime parkeergelegenheden beschikken. Het betreft betaald parkeren maar gasten van Telstar Beach parkeren ontvangen €2,50 korting op de uitrijkaart (á €6,-) na besteding van €10,-.

Er bestaan diverse mogelijkheden voor overnachten bij en in de buurt van Telstar Beach. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer