Lijn

Bedrijfsuitje Ermelo

Telstar Beach is een unieke locatie midden op de Veluwe in het mooie Ermelo. Een prachtige locatie gelegen aan strand Horst welke weer direct is verbonden met strand Nulde.

Ook dit jaar weer op zoek naar een unieke locatie voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Telstar Beach is de ideale plek voor een dag vol strandplezier, activiteiten op water en op het land en voor heerlijke food & drinks. Neem contact op met Telstar Beach als je een locatie zoekt die van ieder bedrijfsuitje een onvergetelijke dag maakt waarbij teamspirit centraal staat. Dit maakt Telstar Beach een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in Ermelo.

Bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsuitje in Ermelo op het strand

Liever geen nat pak en meer de focus leggen op samenwerken en teambuilding? Kies dan voor Expeditie Veluwe. Deze voor ons op maat gemaakte strandactiviteit maakt de echte Robinson in je collega’s los. Ga tijdens dit bedrijfsuitje de strijd met elkaar aan tijdens spectaculaire water estafettes, zenuwslopend vuur maken, breinbrekende puzzels en de alom gevreesde eetproef.

Ook bieden wij een kleurrijk en creatief graffiti bedrijfsuitje aan. In 1,5 uur leert de kunstenaar je de fijne kneepjes van deze urban street art. Naderhand neem jij je persoonlijke canvas mee naar huis als blijvende herinnering.

Lees meer

Meer weten over bedrijfsuitjes in Ermelo?

Nieuwsgierig geworden? Graag maken wij kennis en nodigen wij jullie uit op onze locatie nabij Putten, Ermelo en Harderwijk om jullie wensen in kaart te brengen. Al onze arrangementen zijn te bekijken in onze online brochure. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Telstar Beach is centraal gelegen in het midden van het land tussen Putten en Harderwijk. Vanuit Ermelo is Telstar Beach prima te bereiken met de fiets via een schitterende route.

Meer info