The Beach is our Playground!

Bekijk de hele video

Gave Groepsactiviteiten

Op zoek naar een volledig verzorgde groepsactiviteit in het midden van het land? Telstar Beach biedt originele en unieke teambuilding en gezelschap activiteiten in het water en op het land.

Het water bij Strand Horst (tussen Harderwijk en Ermelo gelegen) is ondiep en dat maakt het toegankelijk om kennis te maken met één van de mooie watersporten. Liever geen nat pak? Dan zijn er nu ook voldoende opties voor activiteiten zonder het water in te hoeven! Bijvoorbeeld een Graffiti workshop of Expeditie Robinson.

Vraag meer info aan

Verleg grenzen en ontdek skills die je niet kende van jezelf!

HAPJE ETEN?

Maak de dag compleet bij Telstar Beach en combineer de activiteiten met een van onze food- en drinks arrangementen. Start de dag met homemade koffie of sluit de dag af met een lekker dinner of een gezellig feest.

Ben je dus op zoek naar een geschikte locatie voor je feestje of bedrijfsuitje in Gelderland in de buurt van Harderwijk en Ermelo? Kom dan naar Telstar Beach.
Bekijk ons volledige aanbod in de brochure.

Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.