Lijn

Telstar Beach

Telstar Beach is gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe en vlakwater locatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen en suppen en natuurlijk om lekker te loungen op het terras van Telstar Beach. Door de centrale ligging aan de A28 is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto.

Naast de watersport activiteiten kan men bij ons ook terecht voor de mooiste feesten en bruiloften, meest actieve groeps- en bedrijfsuitjes, en de gezelligste surfkampen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Voor veel Watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, wingsurfen, suppen en natuurlijk om lekker te loungen op het terras van Telstar Beach.

Lijn

Wat Telstar Beach uniek maakt

Telstar Beach is locatie waar iedereen zich vermaakt. Er hangt een ontspannen sfeer en er is voor iedereen wat te doen: van jong tot oud.

Je kunt onze kant op komen voor een kitesurfles met je vrienden of vriendinnen, met de kinderen die zich vermaken in het water en op ons springkussen terwijl jij lekker op het terras zit, met een vrijgezellenfeest voor de leukste activiteiten in combinatie met een BBQ of om te genieten van de mooiste dag van je leven: je bruiloft. Dit alles op een unieke locatie op Strand Horst met uitzicht over het prachtige Wolderwijd.