5 Daagse kitesurf cursus

€579,- | “Full kite experience”

De 5 daagse kitesurf cursus is de meest complete cursus waarin je onafhankelijk leert kitesurfen. Leer in 5 lessen van 2 tot 3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) de basis van het kitesurfen, alles over veiligheid, body draggen, water starten, tegen de wind in varen en nog veel meer! Onze gediplomeerde kitesurf instructeurs leren je alle ins en outs van het kitesurfen. Na de 5 daagse kitesurfcursus ben jij klaar om te knallen over het water!

Al eens een kitesurf les gehad?
Heb jij al enige ervaring binnen het kitesurfen, al eerder een kiteles gehad en ben jij klaar voor de volgende stap? Dan kunnen wij jou met deze 5 daagse cursus helpen om een ‘echte’ kitesurfer te worden! Wij stellen de groep zo samen, dat je wordt ingedeeld met gelijkwaardige kiters. Op deze manier wordt de tijd in jouw les optimaal benut. Op naar “oneindig vliegen!”

Boek nu

“De lessen waren erg leuk, een prettige kleine groep en een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.” – Floriek


Met de Kitesurfcursus van Telstar Beach leer je op ondiep water veilig, vol vertrouwen en zelfstandig kitesurfen | “Good vibes!” 

HOE BOEK IK EEN KITESURF CURSUS

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat je les niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu
€349

3 daagse cursus

goede basis & 1e waterstartpogingen

Meer info
€119

1 daagse cursus

Basis principes & beginselen

Meer info

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je kitesurfcursus? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!