3 Daagse kitesurf cursus

€349,-

Wil je leren kitesurfen? Dan is de 3 daagse kitesurf cursus de beste start! Leer in 3 lessen van 2 tot 3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) de basis van het kitesurfen. Onze gediplomeerde kitesurf instructeurs leren je alle ins en outs die je nodig hebt om het kiten onder de knie te krijgen.

AL EENS KITE LES GEHAD?

Heb jij al enige kitesurf ervaring, al eerder een les gehad en wil jij je skills verbeteren? Dan is deze 3 daagse cursus ook zeker geschikt voor jou! Wij stellen de groep zo samen, dat je wordt ingedeeld op je eigen kite niveau. Op deze manier wordt de tijd in onze les optimaal benut. Op naar “the next step!!”

Boek nu

“Top instructeurs. Gastvrij en laten je op je gemak voelen! Mijn eerste kitesurf rak is gemaakt!” – Luuc en Cécile

Met de Kitesurfcursus van Telstar Beach leer je op ondiep water veilig, vol vertrouwen en snel kitesurfen | “Good vibes” 

HOE BOEK IK EEN KITESURF CURSUS

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat je les niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Voor vragen bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je kitesurfcursus? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!